Pograłem trochę i mam chyba kilka kolejnych propozycji. Oczywiście to są tylko moje odczucia.
1. Wydaje mi się, że resp "rzadkich" stworów po 40poziomie jest zbyt długi i nieopłacalny. Aby to zobrazować to na 122 bicia Olbrzymiego Żółwia, dropły mi tylko dwa rzadkie itemy. Respi się on 10min więc daje to 1220minut a jest to aż 20godzin "stania". Dla porównania, zrobimy np. 2 dungeony jeden po drugim i łacznie zajmie nam to 10-15min a też możemy otrzymać 2 rzadkie przedmioty ze skrzynek. Wychodzi więc, że nie oplaca się "stać" na tych rzadkich tylko ewentualnie zabijać je "po drodze" jak gdzieś idziemy albo robimy coś innego, a chyba nie o to chodzi (?)
2.Dungeon w Namiocie na Plaży Uchodźców, można by było poprawić aby po zabiciu pierwszej fali pojawiaja się od razu kolejna itd, a nie, że po wybiciu potworków trzeba stać z minute i czekać aż pojawi się kolejna fala mobów.
3. Potwory Epickie i Legendarne mogły by mieć podwójne lokacje - co mam na myśli? Aby potwór z taką rangą był na mapie pvp oraz na mapie bez pvp. Bo nie oszukujmy się, ale Ci co zaczęli grać dużo wcześniej porobili sobie legendarne eq na drugą postać, którą stoi na takim epickim czy legendarnym potworze i taki Kowalski, który wbił sobie lvl i chce dropnąć legende stojąc czy na epickim czy legendarnym mobie nie ma szans bo ciągle będzie dedany.
Zrobić osobne "karty" moba w bestiariuszu aby nie było, że osoba, która będzie biegać na dwie lokacje z tym samym mobem dropnie 2x szybciej legende. No i lokacje zrobić daleko od siebie.
Teraz to nie jest tak odczuwalne, ale jak będzie więcej graczy to na takim Skalniaku czy Faraonie nowym osobom ciężko będzie "postać"
4. Dodać alternatywne expowiska. Teraz jest tak, że musimy biegać po jednych i tych samym mapach, żeby dobić konkretny poziom, jak będzie więcej ludzi to znów może to być trochę problematyczne, że kilka osób np z 30 lvl'em będzie biegało tylko po jednej mapie bo nigdzie indziej nie wbiją poziomu.
Można to też trochę rozwinąć, na jednych expowiskach przykładowo mogło by dropić więcej przedmiotów. Na innym expowisku z takim samym przedziałem lvl'owym potworów drop byłby uboższy ale np.były by większe grupy mobów (3-5), które by nas same atakowały i były by trochę mocniejsze co z kolei mogło by się przekładać na większą ilość doświadczenia.
Wydaje mi się, że było by to takie fajne urozmaicenie tego "monotonnego expienia".